Kirjaudu sisään

Vaasan lyseon lukio

Uusimmat tiedotteet

LENTORUK-info pe 13.10,2018 klo 14.14, kJS 18.09.2017

LENTORUK eli lentoreserviupseerikurssin info (on erikoisjoukko Suomen Puolustusvoimissa)! Lentoruk on ainutlaatuinen tapa suorittaa varusmiespalvelus. Esitelmä kestää noin tunnin verran. Kirkkopuistikko juhlasali, perjantai13.10 8-palkki. Esitelmän pitää lyskan oma poika Matias Palola. Tervetuloa

LukioTEKO: Energia- ja Työelämäkurssien ilmoittautumiset käynnissä 14.09.2017

Valitse Vasa gymnasiumin työelämä- ja yrittäjyyslähtöisiä fysiikan ja yhteiskuntaopin kursseja omaan opinto-ohjelmaasi. Samalla parannat ruotsin kielitaitoasi ja hankit kavereita naapuri lukiosta. Kursseja on kehitetty osana LukioTEKO-hanketta.

Lue koko juttu

MINDFULNESS- avuksi omaan opiskeluun! 08.09.2017

Tee syksystäsi mukavampi mindfulness-nettikurssilla! Tuntuuko, että haluaisit voida paremmin? Ehkä koet, että haluaisit vahvistaa keskittymiskykyäsi, mennä nukkumaan rauhallisempana tai murehtia vähemmän? Mindfulness-harjoittelu on toimiva tapa lisätä omaa hyvinvointia ja ehkäistä pahoinvointia. Mindfulness-harjoittelun on todettu parantavan elämänlaatua ja vähentävän stressiä, ahdistuneisuutta sekä masentuneisuutta. Turun yliopisto tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi mindfulness-kurssille. Kurssi järjestetään toisen asteen opiskelijoille netissä itseopiskeluna. Kurssin nimi on Tita (”tietoisuustaidot”). Se on helppo ja käytännöllinen tapa oppia mindfulness-harjoittamista kotona, välitunnilla, bussissa tai missä sitten haluatkin harjoituksia tehdä. Osallistuaksesi tarvitset vain älylaitteen ja Googlen sähköpostiosoitteen (gmail.com tai google.com). Tita-kurssi kestää 8 viikkoa. Osallistujat arvotaan suorittamaan kurssi joko 1.10.–26.11.2017 tai 1.3.–26.4.2018. Voit ilmoittautua syyskuun ajan. Voit ilmoittautua kurssille osoitteessa https://tita.opintokamu.fi. Kohdassa ”Tita-salasana” vastaa vain ”tita”. Tutkimme kurssin yhteydessä sen vaikutusta osallistujien hyvinvointiin. Pyydämme osallistujia täyttämään nimettöminä n. 10 minuuttia vievän kyselyn kurssia ennen ja kahdesti myöhemmin. Kysymme lisäksi mobiiliappilla joitakin lyhyitä kysymyksiä kurssin aikana. Tästä kurssista EI saa kurssimerkintää.

Kielin opiskelijavaihto 31.08.2017

Hei! Osallistuminen tähän opiskelijavaihtoon ei vaadi saksankielen opiskelua!

Lue koko juttu

Neljän tieteen kisat 2017 - 2018 31.08.2017

Matemaattisten aineiden opettajien liitto, MAOL ry, järjestää jälleen valtakunnalliset matematiikan, tietotekniikan, fysiikan ja kemian "Neljän tieteen kisat". Alkukilpailut syksyllä 2017 omassa koulussa, loppukilpailut tammikuussa 2018 Helsingissä.

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.24.3 © 2000-2017 Visma